Wie zijn wij?

We Do Retail is de partner voor de retailmarkt om mee samen te werken op het gebied van loyaliteit acties. Of het nu gaat om sparen voor premiums en/of belevingen, We Do Retail bedenkt en ontwikkelt (onder verschillende projectnamen) sinds 1995 creatieve, interessante en omzet verhogende spaaracties voor de retail- en detailhandel in Nederland en België. Met een uitgebreid netwerk, met name binnen de retail branche, blijkt We Do Retail steeds weer in staat om mooie spaaracties te organiseren, waarbij de focus vooral is gericht op de lokale omgeving van de opdrachtgever.

We Do Retail: uw partner op het gebied van spaaracties en belevenissen. Wij bieden totaalconcepten voor diverse doelgroepen en kunnen dit lokaal en/of landelijk voor u organiseren.

Wat doen wij

We Do Retail heeft veel kennis van en over de retailmarkt. De kracht zit in het samenbrengen van diverse partijen uit de retail- en detailhandel onderling of met ‘branchevreemde’ partijen. Door out of the box te denken en verschillende partijen met elkaar in contact te brengen ontstaan er mooie, onderscheidende projecten.

Onze aanpak

We Do Retail is een kleine, flexibele organisatie. We Do Retail is in staat is om een lokaal of landelijk project vanaf de conceptontwikkeling tot de uitvoering te begeleiden. Er is hiervoor veel kennis in huis maar afhankelijk van het project zijn er partners, vakspecialisten waar een beroep op kan worden gedaan en waar regelmatig mee wordt samengewerkt. Zo kan de klant van het begin tot het eind ondersteund worden.

 

Onze klanten

We Do Retail werkt samen met een brede groep opdrachtgevers uit verschillende branches. Het onderstaande overzicht geeft een impressie met welke opdrachtgevers We Do Retail zoal heeft samengewerkt. Voor meer informatie over hoe de samenwerking is ingevuld bekijk dan onze portfolio .

Creative Event Company
Albert Heijn
Centerparks
Centrum Vleuterweide
Dierenpark Amersfoort
DIO
C1000